Siniša Petković

Moje ime je

Siniša

Siniša Petković

Slika korisnika Siniša Petković's
Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje
Volim piti: 
Domaće sokove
Rođendan: 
Thu, 09/02/2012 - 16:08
U kuhinji sam: 
poprilično dobra/dobar

Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.

Fotografije

Siniša Petković piše:

Naslov Odgovora Osvježenoikona preslagivanja
Baranjski krumpir-paprikaš 3 03/01/2014 - 18:15
Kolač s višnjama 3 12/06/2013 - 18:47

Siniša Petković komentira

Pohvale
Baranjski krumpir-paprikaš - Sjajno, a može se dodati i hrenovka ! B-) - Nedjelja, Rujan 29, 2013 - 12:32
Kolač s višnjama - Sjajan kolač ! - Srijeda, Lipanj 12, 2013 - 18:47
Kolač s višnjama - Eh, još da nisam ovolike prorede . . . sory ! - Srijeda, Lipanj 12, 2013 - 18:45
Kolač s višnjama - Eh, još da nisam ovolike prorede . . . sory ! - Srijeda, Lipanj 12, 2013 - 18:45
Siniša - KOLAČ S VIŠNJAMA ---------------- Potrebno : - dvije tegle kompota od višanja bez koštica - 4 jaja - brašno glatko 2 čaše (od jogurta) - šećer 1 čaša... - Utorak, Lipanj 11, 2013 - 08:36

Vaš komentar ili prijedlog

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
1
Slika korisnika Siniša Petković's

KOLAČ S VIŠNJAMA
----------------
Potrebno :

- dvije tegle kompota od višanja bez koštica

- 4 jaja

- brašno glatko 2 čaše (od jogurta)

- šećer 1 čaša

- slatko vrhnje 3 čaše od 2 dcl

- kiselo vrhnje masnije 1 čaša

- prašak za pecivo

- vanilin šećer 5 kom

- kremfix 2 kom

- cimet

Za biskvit: Pomiješati žumanjke, šećer, brašno, pecilni i jedan vanilin,

te dodato jedno slatko vrhnje i snijeg od bjelanjka. Masu izliti na papir

za pečenje i jednolično rasporediti cca četvrtinu do trećinu ocijeđenih

višanja ili ih pomiješati s tijestom, pa onda izliti na papir u tepsiji (može plitka).

Peći pola sata na 175*C o ohladiti.

Šlag istući s kremfiksom i 2 vanili šećera, te dodati kiselo vrhnje i ostatak

ocijeđenih višanja. Lagano promiješati i rasporediti po ohlađenom biskvitu.

Posipati cimetom i vanili šećerom, razrezati i držati na hladnom.

Može se i zamrznuti i nakon mjesec dana nije loš !

Sok od višanja popiti pomiješan s gaziranom mineralnom vodom !

2
Slika korisnika martina_980's

jel ovaj recept mozes napisati kao i svi da ga mogu isprintati

hvala

3
Slika korisnika Siniša Petković's

KOLAČ S VIŠNJAMA
----------------
Potrebno :

- dvije tegle kompota od višanja bez koštica

- 4 jaja

- brašno glatko 2 čaše (od jogurta)

- šećer 1 čaša

- slatko vrhnje 3 čaše od 2 dcl

- kiselo vrhnje masnije 1 čaša

- prašak za pecivo

- vanilin šećer 5 kom

- kremfix 2 kom

- cimet

Za biskvit: Pomiješati žumanjke, šećer, brašno, pecilni i jedan vanilin,

te dodato jedno slatko vrhnje i snijeg od bjelanjka. Masu izliti na papir

za pečenje i jednolično rasporediti cca četvrtinu do trećinu ocijeđenih

višanja ili ih pomiješati s tijestom, pa onda izliti na papir u tepsiji (može plitka).

Peći pola sata na 175*C o ohladiti.

Šlag istući s kremfiksom i 2 vanili šećera, te dodati kiselo vrhnje i ostatak

ocijeđenih višanja. Lagano promiješati i rasporediti po ohlađenom biskvitu.

Posipati cimetom i vanili šećerom, razrezati i držati na hladnom.

Može se i zamrznuti i nakon mjesec dana nije loš !

Sok od višanja popiti pomiješan s gaziranom mineralnom vodom !