Riba – Academia Barilla

Slika korisnika Riba – Academia Barilla's

Osobni podaci

Moje ime je Riba – Academia Barilla
Ukratko o meni, što volim...
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica
Wed, 27/04/2016 - 15:24
Volim piti: 
Vino

Priprema ribljih jela ne mora biti bauk.
Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice ribljih jela od kojih će vam rasti zazubice.
Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima.
Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja – usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak s osebujnim umakom od rajčica.
Uronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.

Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje

Povijest

Član već
7 godina 44 tjedna
Blog
Pogledajte posljednje recepte