Hrana kao lijek

Moje ime je

Hrana kao lijek

Hrana kao lijek

Slika korisnika Hrana kao lijek's
Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje
Volim piti: 
Domaće sokove
Rođendan: 
Fri, 22/04/2016 - 11:46
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica

Interesi

Kako možemo hranom liječiti bolesti od prehlade do raka.
Ono što jedete može snažno utjecati na vaše zdravlje. Zapravo, već samo jedući pravu vrstu hrane možete spriječiti ili izliječiti čitav niz bolesti i poremećaja.
Knjiga Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti. Jasno pokazuje kako voće, povrće, žitarice i riba mogu pomoći u borbi, sprječavanju ili liječenju svih bolesti, od akni i gljivičnih infekcija do srčanih oboljenja i osteoporoze. Prava hrana ima svojstva koja usporavaju proces starenja, mogu sniziti kolesterol, olakšati simptome menopauze i pridonijeti zdravoj trudnoći.
Autor u knjizi objašnjava kako je lako u svakodnevnu prehranu uključiti namirnice koje pomažu u sprječavanju bolesti, a piše također i o vitaminima i mineralima, o količinama koje biste trebali uzimati zbog mogućeg korisnog djelovanja, te o istini u vezi dodataka prehrani (aditivima) i masnoćama u hrani. Dr. Mindell donosi i popis 100 najzdravijih vrsta namirnica, od amaranta do zelenog čaja, a piše i o posebnim vrstama prehrane za muškarce, žene i djecu.
Knjiga Hrana kao lijek pomoći će vam da se pravilno hranite i ostanete zdravi.
Dr. Earl Mindell autor je knjiga Tajni lijekovi, Vitaminska biblija za 21. stoljeće i Biblija zdravog djetinjstva. On je farmaceut, profesor prehrane na Sveučilištu Pacific Western University u Los Angelesu i drži seminare o prehrani širom svijeta.

Internet stranica: 

HRANA KAO LIJEK

Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.

Hrana kao lijek piše:

Nema sadržaja.

Hrana kao lijek komentira

Nema komentara.

Vaš komentar ili prijedlog

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.