Čaša puna zdravlja

Slika korisnika Čaša puna zdravlja's

Osobni podaci

Moje ime je Čaša puna zdravlja
Ukratko o meni, što volim...
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica
Wed, 27/04/2016 - 14:39
Volim piti: 
Domaće sokove

Osjećajte se bolje zahvaljujući superukusnim i superzdravim sokovima i smoothiejima!
Dobro došli u svijet koji će vam omogućiti da se osjećate bolje, imate više energije, izgledate vitkije i osjećate se zdravije!
Cijeđenje sokova i miksanje smoothieja jedan je od najlakših načina da znatno poboljšate svoj život. Svježe pripremljeni sokovi prepuni su blagotvornih hranjivih tvari koje čekaju da ih vaše tijelo apsorbira istog trena. Sokovi koji tako spravite stari su samo nekoliko sekunda pa nije izgubio nimalo vrijednih hranjivih tvari presudnih za vaše zdravlje i zadovoljstvo.
Povrh svega, ne sadrže zaslađivače, aditive ili konzervanse koji bi narušili njihovu čistoću. Posrijedi je čista, prirodna dragocjenost koja vam daje kondiciju, energiju i jednostavno opće dobro zdravlje.
Ova knjiga obuhvaća sve osnovne informacije kojima biste trebali raspolagati u pogledu te sjajne, životvorne hrane u čaši: od potpunih informacija o tome koliko je dobra do samih iznimno djelotvornih recepata.
Zašto konzumirati kupovne sokove pune konzervansa i šećera kad možete uživati u prirodnim i svježe spravljenim sokovima bogatog okusa, koji su ujedno i superzdravi!
Okrijepite se sokom od đumbira, opustite smoothiejem od jagoda ili odagnajte umor napitkom od breskve koji će vam osigurati mnoštvo energije.
Što prije počnete piti svježe spravljene sokove, to ćete se prije osjećati sjajno!

Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje

Povijest

Član već
8 godina 8 tjedana
Blog
Pogledajte posljednje recepte