Kruh i peciva – Academia Barilla

Moje ime je

Kruh i peciva – Academia Barilla

Kruh i peciva – Academia Barilla

Slika korisnika Kruh i peciva – Academia Barilla's
Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje
Volim piti: 
Vino
Rođendan: 
Wed, 27/04/2016 - 15:17
U kuhinji sam: 
poprilično dobra/dobar

Interesi

Kako ispeći savršen kruh i ukusna peciva!
Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici. Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja.
Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla.
Ova knjižica uključuju recepte za pripremu kruha, mliječnog peciva, specijaliteta poput trokutića s radičem, lokalnih proizvoda poput tarallija ili otmjenih poslastica poput kroasana s kikirikijem.

Internet stranica: 

ACADEMIA BARILLA kruh i peciva

Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.

Kruh i peciva – Academia Barilla piše:

Naslov Odgovora Osvježenoikona preslagivanja
Raženi trokutići 06/02/2016 - 12:32
Krekeri sa začinskim biljem 06/02/2016 - 12:29
Pecivo s bosiljkom 06/02/2016 - 12:24
Ciabatta 06/02/2016 - 12:20
Kruh od luka 25/01/2016 - 14:43

Kruh i peciva – Academia Barilla komentira

Nema komentara.

Vaš komentar ili prijedlog

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
1
Slika korisnika che's

Volim kuhati :)