Zamrzavanje začinskog bilja

recepti_bez_slike

Peršin voda kalupi za led peršin sitno nasjeckati, puniti kalupe za led. u svaki uliti malo vode, tek toliko da poveže masu.

Staviti u zamrzivač. Nakon što zamrzavanja izvaditi iz kalupa i spremiti u vrećicu ili posudu prikladnu za zamzivač.

Vaditi prema potrebi.

Ja ubacim par kockica i gotovo jelo. ovako se može zamrznuti i drugo začinsko bilje

Prosjek: 4 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Začin od povrća - PROČITAJTE Salsa - PROČITAJTE Pečene paprike - osnovni recept i ideje za daljnju pripremu -... Kontonjata (sir od dunja) - PROČITAJTE Povrtna salata - PROČITAJTE