Laneni krekeri s lukom

recepti_bez_slike
2 šalice lanenih sjemenki 1 grubo sjeckani luk 1 češanj češnjaka, sjeckani 1 žličica češnjaka u prahu ¼ šalice tamarija ili soli ½ šalice konopljinih sjemenki Priprema: Lanene sjemenke namočite u vodi i pustite da se pretvore u želatinu. Dodajte sve ostale sastojke i dobro promiješajte. Smjesu raširite po masnom papiru ladice dehidratora i sušite oko 8 sati, dok ne postane suha. Stavite dehidrirati na temperaturu od 42 °C. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 2 šalice lanenih sjemenki
  • 1 grubo sjeckani luk
  • 1 češanj češnjaka, sjeckani
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • ¼ šalice tamarija ili soli
  • ½ šalice konopljinih sjemenki

Priprema:

Lanene sjemenke namočite u vodi i pustite da se pretvore u želatinu. Dodajte sve ostale sastojke i dobro promiješajte. Smjesu raširite po masnom papiru ladice dehidratora i sušite oko 8 sati, dok ne postane suha. Stavite dehidrirati na temperaturu od 42 °C.

No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krekeri od lana - PROČITAJTE Biljni sjemenkasti krekeri - PROČITAJTE Kruh od luka - PROČITAJTE Pizza od povrtnog tijesta - PROČITAJTE Browni - PROČITAJTE