ZELOVNJAČA

Autor: davorka   (palac x 10466) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
  Tijesto: 30 dag glatkog brašna 1 jaje Mal soli Nadjev: 1 kg zelja Malo ulja Jedan luk Sol Biber Priprema: Zelje narezati i prokuhati ga u slanoj vodi do tri minute, a zatim ga ocijediti. Na malo ulja prepržiti luk, dodati zelje, soli i bibera po ukusu, te sve skupa još pirjati. Kad se zelje ohladi, tijesto se tanka razvuče, posipa se nadjevom, zavije i peče se oko 30 minuta na 180 C.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)

 

 

Tijesto:

30 dag glatkog brašna
1 jaje
Mal soli

Nadjev:

1 kg zelja
Malo ulja
Jedan luk
Sol
Biber

Priprema:

Zelje narezati i prokuhati ga u slanoj vodi do tri minute, a zatim ga ocijediti.
Na malo ulja prepržiti luk, dodati zelje, soli i bibera po ukusu, te sve skupa još pirjati.

Kad se zelje ohladi, tijesto se tanka razvuče, posipa se nadjevom, zavije i peče se oko 30 minuta na 180 C.
 

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Starinski štrukli s repom i sirom, a'la Đurđica - PROČITAJTE Kukuruzni kruh - PROČITAJTE Zagorski štrukli - PROČITAJTE Štrukli od kopriva - PROČITAJTE Šunka u kruhu II - PROČITAJTE