Štruca od žemlji

Autor: francisca   (palac x 949) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
6 žemlji  6 jaja  3 vrhnja  sol, papar  Priprema: Na žemlje dodajte izmiješane ostale sastojke i ostavite da tako stoji oko 3 sata. Više puta promiješajte. Od te smjese napravite štrucu, stavite je u gazu ili kuhinjsku krpu, namotajte krajeve krpe i zavežite na kuhaču. Kuhajte u kipućoj vodi (štruca mora biti potopljena u vodi). Kuhanu štrucu ohladite i režite na ploške. Poslužite kao prilog mesnom jelu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+708)
Ove žemljičke su idealan prilog svakom mesnom jelu, pogotovo onom u umaku.

Sastojci: 

  • 6 žemlji 
  • 6 jaja 
  • 3 vrhnja 
  • sol, papar 

Priprema:

Na žemlje dodajte izmiješane ostale sastojke i ostavite da tako stoji oko 3 sata. Više puta promiješajte. Od te smjese napravite štrucu, stavite je u gazu ili kuhinjsku krpu, namotajte krajeve krpe i zavežite na kuhaču. Kuhajte u kipućoj vodi (štruca mora biti potopljena u vodi). Kuhanu štrucu ohladite i režite na ploške. Poslužite kao prilog mesnom jelu.

Prosjek: 4 (+708)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Okruglice od žemlji - PROČITAJTE Mesna štruca i punjeni šampinjoni - PROČITAJTE Umak od gljiva - PROČITAJTE Medena srca - PROČITAJTE Švarcvald torta - PROČITAJTE