Raženi trokutići

Autor: mamica   (palac x 22455) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
Pikant pašteta Bijli papar Sol 100 g svježih krastavaca mascarpone ( 80 g ) raženi kruh od cjelovitog zrna Priprema: kruh narežite na tri dijela, a krastavce na kolutiće. Zatim mascarpone izmješajte sa bijelim paprom i dodajte sol. Namaćite zatim mascarpone na krišku kruha, i obložite krastavcima, tj kolutićima. Drugu krišku namaćite paštetom, i prekrijte prvu krišku. A treću krišku namažite sirom mascarpone, i prekrijte. Na tanjur servirati kriške u obliku trokutića, sa kolutima krastavca po vrhu, i može i mini rajčicom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+669)
Ovo možete poslužiti svojim gostima kao snack ili predjelo. Jednostavn recept za jako ukusno jelo.

Sastojci:

  • Pikant pašteta
  • Bijli papar
  • Sol
  • 100 g svježih krastavaca
  • mascarpone ( 80 g )
  • raženi kruh od cjelovitog zrna

Priprema:

kruh narežite na tri dijela, a krastavce na kolutiće. Zatim mascarpone izmješajte sa bijelim paprom i dodajte sol. Namaćite zatim mascarpone na krišku kruha, i obložite krastavcima, tj kolutićima. Drugu krišku namaćite paštetom, i prekrijte prvu krišku. A treću krišku namažite sirom mascarpone, i prekrijte. Na tanjur servirati kriške u obliku trokutića, sa kolutima krastavca po vrhu, i može i mini rajčicom.
Prosjek: 4 (+669)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Tiramisu - PROČITAJTE Tart od jagoda i mascarponea - PROČITAJTE Tiramisu - PROČITAJTE Torta s tri vrste čokolade - PROČITAJTE Tortice s jagodama - PROČITAJTE