Patrva pržena

Autor: dada   (palac x 3910) |moji recepti

0
recepti_bez_slike

Pastrvu dobro očistiti, ostrugati i oprati, pustiti da se osuši i ocijedi. Miješano ili čisto maslinovo ulje zagrijati u posudi za pečenje. Pastrvu posoliti i zavaljati u brašno ili krupno mljevenu puru. Pržiti s obje strane dok ne porumeni. Kad je gotovo, složi­ti na tanjur, dodati narezanog češnjaka i bibera, te limuna po želji. Poslužiti s krumpirom i salatom.

Prosjek: 4 (+980)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Crkveniške rupice zelenjavun - PROČITAJTE Polpete od tikvica - PROČITAJTE Brudit od sardel z jačminkom na jakovarski - PROČITAJTE Jabuke u šlafroku - PROČITAJTE Blitva s rajčicom, krumpirom i lešo lignje - PROČITAJTE