Mousse od bagremovog meda

Autor: davorka   (palac x 10500) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
0.200 kg bijela čokolada A: voda 0.050 lit i želatina 0.010 kg B: voda 0.050 lit i 0.050 kg med od bagrema 0.5 lit vrhnje za kuhanje Priprema: Čokoladu otopiti na pari. Vodu i želatinu namočiti (A). Vodu i med zagrijati (B).  Šlag miksati do srednje gustoće. Pomiješati zagrijanu smjesu vode i meda sa namočenom želatinom. Umiješati u otopljenu bijelu čokoladu. Pomiješati sa šlagom i uliti u kalup.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 0.200 kg bijela čokolada
  • A: voda 0.050 lit i želatina 0.010 kg
  • B: voda 0.050 lit i 0.050 kg med od bagrema
  • 0.5 lit vrhnje za kuhanje

Priprema:

Čokoladu otopiti na pari. Vodu i želatinu namočiti (A). Vodu i med zagrijati (B). 

Šlag miksati do srednje gustoće. Pomiješati zagrijanu smjesu vode i meda sa namočenom želatinom. Umiješati u otopljenu bijelu čokoladu. Pomiješati sa šlagom i uliti u kalup.

 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Vanilija kocke s jagodama - PROČITAJTE Medena srca - PROČITAJTE Čokoladna pita sa skutom - PROČITAJTE Kao raffaelo - PROČITAJTE Čokoladni medenjaci - PROČITAJTE