Mlijeko s različitim voćem

Autor: roda   (palac x 3180) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1/4 l mlijeka  15 dag voća  1 žlica soka od limuna  2 žlice šećera  Priprema Voće se očisti, oguli, usitni, izmiješa sa šećerom, doda soka od limuna i tuče ili miješa u mikseru i pomalo prelijeva hladnim sirovim mlijekom. Kad je dobro izmiješano, ulije se u ohlađene čaše i stavi na kratko vrijeme u hladnjak ili se odmah servira. Može se ukrasiti voćem. Voće se može prije pasirati sirovo ili kao kompot, što ovisi o vrsti voća. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)

Sastojci

  • 1/4 l mlijeka 
  • 15 dag voća 
  • 1 žlica soka od limuna 
  • 2 žlice šećera 

Priprema

Voće se očisti, oguli, usitni, izmiješa sa šećerom, doda soka od limuna i tuče ili miješa u mikseru i pomalo prelijeva hladnim sirovim mlijekom. Kad je dobro izmiješano, ulije se u ohlađene čaše i stavi na kratko vrijeme u hladnjak ili se odmah servira. Može se ukrasiti voćem. Voće se može prije pasirati sirovo ili kao kompot, što ovisi o vrsti voća.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Voćni sirupi za razrjeđivanje s vodom - PROČITAJTE Male voćne Pavlove - PROČITAJTE Torta sa šumskim voćem - PROČITAJTE Šumska tajna - PROČITAJTE Vanili mafini sa voćem - PROČITAJTE