Juha od kostiju s povrćem

recepti_bez_slike
1,3 l juhe od kostiju 5 dag kelja  5 dag korabice  5 dag mrvica  3 dag masti  4 dag riže  20 dag krumpira  Priprava:  Očistite kelj, korabicu, mrkvu i izrežite na rezance. Pirjajte na masti ili ulju dok omekša. U međuvremenu skuhajte krumpir izrezan na kockice i propirjajte rižu. Kad je povrće mekano i krumpir kuhan, sve stavite u procijeđenu juhu od kostiju i kuhajte dok pirjana riža omekša.  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+901)
Kad trebate čisto ili filetirano meso, a kosti vam ne trebaju, jednostavan način da ih iskoristite i ne bacite jest da od njih pripremite ukusnu juhu. A nakon toga će vam trebati ovaj recept:

Sastojci: 

  • 1,3 l juhe od kostiju
  • 5 dag kelja 
  • 5 dag korabice 
  • 5 dag mrvica 
  • 3 dag masti 
  • 4 dag riže 
  • 20 dag krumpira 

Priprava: 

Očistite kelj, korabicu, mrkvu i izrežite na rezance. Pirjajte na masti ili ulju dok omekša. U međuvremenu skuhajte krumpir izrezan na kockice i propirjajte rižu. Kad je povrće mekano i krumpir kuhan, sve stavite u procijeđenu juhu od kostiju i kuhajte dok pirjana riža omekša. 

Prosjek: 4 (+901)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Umak od gljiva - PROČITAJTE Juha od krumpira s vrhnjem - PROČITAJTE Krem juha od brokule - PROČITAJTE Varivo od korabice - PROČITAJTE Medena srca - PROČITAJTE