Bola od jabuka

Autor: Viška   (palac x 5387) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 konzerva miješanog voća, narezanog na kockice  2 kisele jabuke  8 dl jabukovače  1 l bijelog vina  priprema: Voće iz konzerve sa sokom stavite u posudu u kojoj ćete pripremiti bolu. Jabuke ogulite, očistite od koštica, pa narežite na kockice i dodajte voću. Poprskajte jabukovačom i ostavite poklopljeno u hladnjaku do posluživanja. Prije posluživanja ulijte vino, dobro promiješajte, dodajte nekoliko kocki leda. U čašama u kojima poslužujete bolu s vinom služite i voće.  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+252)

Sastojci 

  • 1 konzerva miješanog voća, narezanog na kockice 
  • 2 kisele jabuke 
  • 8 dl jabukovače 
  • 1 l bijelog vina 

priprema:

Voće iz konzerve sa sokom stavite u posudu u kojoj ćete pripremiti bolu. Jabuke ogulite, očistite od koštica, pa narežite na kockice i dodajte voću. Poprskajte jabukovačom i ostavite poklopljeno u hladnjaku do posluživanja. Prije posluživanja ulijte vino, dobro promiješajte, dodajte nekoliko kocki leda. U čašama u kojima poslužujete bolu s vinom služite i voće. 

Prosjek: 4 (+252)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Bola od lubenice i dinje - PROČITAJTE Nedjeljno blaženstvo - PROČITAJTE Kolač s orasima i jabukama - PROČITAJTE Salata od cikle i jabuka - PROČITAJTE Juha od krumpira s vrhnjem - PROČITAJTE