Slavonska švargla

2 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Slavonska švargla

Mirjana Trifunović traži recept za Slavonsku švarglu

Švargla
Slika korisnika Švargla's

Za švargle uzeti srce, jezik, uši, kožurice i meso od glave. Sve to kad je dobro skuhano, sjeći na malo veće kocke i dodati razne začine: papar, sol, češnjak, (sitno kosan). Može se dodati i nešto prijesne krvi. Ovom masom nadjenuti svinjski burag. Nadjenut burag staviti u kipuću vodu, da u njoj stoji oko jedan i pol sat. Mora se paziti da voda za to vrijeme ne kipi. Nakon izvjesnog vremena izvaditi burag iz kante i izprešati između dvije daske.

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Sladoled od banana - PROČITAJTE Pekmez od crnog grožđa - PROČITAJTE Osnovni recept za tjesteninu tipa tagliatelle - PROČITAJTE Sirup od bazge - PROČITAJTE Keksi za valentinovo - PROČITAJTE