Prije barenja graha, potopiti ga u hladnu vodu sa kašičicom soda bikarbone i ostaviti najmanje 2 sata (najbolje da prenoći) Potom grah obariti i pripremati dalje.
Podjelila: Larisa
Nemate članski pristup recepti.hr stranici?
Prije barenja graha, potopiti ga u hladnu vodu sa kašičicom soda bikarbone i ostaviti najmanje 2 sata (najbolje da prenoći) Potom grah obariti i pripremati dalje.
Podjelila: Larisa
Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.
![]() |
koziceBonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i... |
![]() |
Što kuhate za ručakLuce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu... |
![]() |
Kako napraviti tijesto za pizzumamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero... |