Pohanje

1 post / 0 new
Slika korisnika neregistrirani_clan's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Pohanje

Pohate meso, a ne želite da uprljate sve oko sebe. Nudim Vam rješenje i kuhinja će biti čista.
Kod paniranja ide ono standardno: brašno glatko, prezle, jaja i sol.
Da uprljamo što manje tanjura koristimo vrečice za zamrzavanje i na njima možemo panirati (po završetku posla vrečice bacimo). Kada smo sve spanirali kako treba tada nauljimo protvon i na njega slažemo meso i na kraju po vrhu polijemo uljem ili masti .
Pečemo u zagrijanoj pećnici na 200 C oko 20 min. na jednoj strani kao i na drugoj strani oko 15 min .

Želim Vam dobar tek!  

Podjelila: Slavica

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Začin od povrća - PROČITAJTE Jestivi ukrasi za bor - PROČITAJTE Uskršnji kuglof od limuna - PROČITAJTE Boem kocke - PROČITAJTE Šumska tajna - PROČITAJTE