Palačinke

3 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Palačinke

sabrina traži recept za domaće palačinke

sonja
Slika korisnika sonja's

najbolje palačinke su kada jaja,pola vode i pola mlijeka sa malo soli izmješate i dodajete brašno po potrebi i na kraju samo malo ulja i po želji 1 vanilin šečer.Odmah peči palačinke. Možete ih i pokriti da nemaju zraka dobre su i za drugi dan.Ne stavljajte limun jer onda palačinke kada se ohlade su tvrde

sandra
Slika korisnika sonja's

Palačinke ja stavljam po prilici ovisno koliko smjese nam treba: jaje ,brašno mljeko i radensku vodu,po želji posolimo smjesa nesmije biti ni pretvrda niti prerjetka kad je prerjetka onda se palačinke nedaju ljepo okretati.Takve palačineke možemo jesti tople namazane nutelom pekmezom od šljiva ili po želji .
Možemo ih puniti sirom ,orasima ,jabukama,složiti u pleh polijati vrhnjem zapeći u pećnici. Također možemo ih puniti šunkom i sirom zarolati pa ispanirati upotrjebiti malo mašte i od palačinki imamo kompletni ručak u slast!

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Palačinke s pudingom i čokoladom - PROČITAJTE Palačinke - PROČITAJTE Recept za palačinke - PROČITAJTE Sandrine zelene rolice - PROČITAJTE Američke palačinke - PROČITAJTE