Čuvanje hrane

1 post / 0 new
Slika korisnika neregistrirani_clan's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Čuvanje hrane

Provjerena tajna kada se kuha čobanac u kotliću ili većoj posudi za toplijih dana da se ne desi da ne prokisne tj.pokvari, treba ono što je ostalo nakon jela da se prelije u čistu posudu, ostavi na hladnije mjesto i kvaliteta se neće promijeniti.

P.S.: Ako vas zanima po meni najbolji recept za tatarski umak donešen iz Slovačke javite mi pa ću vam ga dati.

Podjelio: Mirko

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Arancini (Zašećerena narančina kora) - PROČITAJTE Amaretto - PROČITAJTE Višnje na rakiji - PROČITAJTE Umak od kopra - PROČITAJTE Kašnjača - PROČITAJTE