Burek s kupusom i dimljenim tofuom

Autor: Nataša Martić   (palac x 78) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
200 g dimljenog tofua 0.5 kg narezanog kiselog kupusa 300 g kora za savijaču 2 glavice luka 2 dcl ulja 2 žlice VE-začina 300 g kuhane heljde 1 žlica mljevenog sjemena komorača Priprema: Narezani kupus i tofu 15 minuta dinstamo na luku i ulju. Pomiješamo s heljdom i začinima. Slažemo red duple kore, red file i završimo s korom. Namažemo uljem i pečemo 20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200˚ i još 20 minuta na 170˚. Pokrijemo mokrom krpom. Režemo na kocke. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Pogodno za vegetarijance, burek s jakom aromom, a bez mesa.

Sastojci:

  • 200 g dimljenog tofua
  • 0.5 kg narezanog kiselog kupusa
  • 300 g kora za savijaču
  • 2 glavice luka
  • 2 dcl ulja
  • 2 žlice VE-začina
  • 300 g kuhane heljde
  • 1 žlica mljevenog sjemena komorača

Priprema:

Narezani kupus i tofu 15 minuta dinstamo na luku i ulju. Pomiješamo s heljdom i začinima. Slažemo red duple kore, red file i završimo s korom. Namažemo uljem i pečemo 20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200˚ i još 20 minuta na 170˚. Pokrijemo mokrom krpom.
Režemo na kocke.

No votes yet
Link izvora / potpis autora: http://food.harmony.hr
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

VE  kruh - PROČITAJTE Štrudla sa višnjama i grisom - PROČITAJTE Srijemska sarma od kiselog kupusa - PROČITAJTE Pita od poriluka - PROČITAJTE Burek - PROČITAJTE