Odrezak Medvedgrad

Autor: Cica   (palac x 7174) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
80 dag teletine 20 dag gorgonzole 20 dag šampinjona 10 dag rajčica sol ulje Priprema: Teleći odrezak istući, posoliti, te napuniti šampinjonima i gorgonzolom, preklopiti i peći na roštilju. Kad je jedna strana ispečena, okrenuti odrezak i preklopiti ga gorgonzolom da se  rastopi. Nakon toga ne treba više okretati. Servirati s miješanim povrćem i kroketima.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 80 dag teletine
  • 20 dag gorgonzole
  • 20 dag šampinjona
  • 10 dag rajčica
  • sol
  • ulje

Priprema:

Teleći odrezak istući, posoliti, te napuniti šampinjonima i gorgonzolom, preklopiti i peći na roštilju.
Kad je jedna strana ispečena, okrenuti odrezak i preklopiti ga gorgonzolom da se  rastopi.
Nakon toga ne treba više okretati. Servirati s miješanim povrćem i kroketima.

 

 

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Pohana pureća prsa punjena dimljenim sirom, pršutom i ananasom -... Toplički zvirek - PROČITAJTE Salenjaci a'la Đurđica - PROČITAJTE Šampinjoni na žaru - PROČITAJTE Punjene tikvice - PROČITAJTE