Zadnji ovogodišnji termin škole kuhanja

Zadnji ovogodišnji termin škole kuhanja u Gastronomadima kroz pet tjedana!
Recepti - 2 - slika

Gastronomadi akademija objavljuje da još ima slobodnih mjesta za školu kuhanja koja počinje 18.10. te se odvija utorkom i četvrtkom od 18h. Ujedno je to i zadnji ovogodišnji termin.

Dvaput tjedno, u blok radionicama od minimalno tri puna sata, kroz pet tjedana naučiti ćete o organizaciji kućnog hladnjaka i nabavi namirnica (od kumice ili iz omiljenog dućana), otkriti ćete tajne rižota i naučiti raditi kruh i domaću tjesteninu, naučiti marinade, osmoze i načine pripreme mesa, zašto i kako koristiti začine, a riba, školjke i mekušci više neće biti misterij. Cijena tečaja je 3.060,00 kuna za gotovinsko plaćanje, a sve namirnice, pribor i alat je uključen u cijenu. Sve što se skuha ujedno se i pojede uz pokoju čašu biranog vina. Po završetku edukacije polaznici dobivaju certifikat Gastronomada.



Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Sušena riba - PROČITAJTE Knedle sa šljivama - PROČITAJTE Kolač od 6 čaša - PROČITAJTE La Caccavella košarice - PROČITAJTE VE  kruh - PROČITAJTE
1