65 godina Labuda

Labud je jedna od najstarijih i najuglednijih tvrtki u Hrvatskoj. Osnovana davne 1947. za svoj simbol odabrala labuda, pticu koja simbolizira bjelinu i čistoću, što je postao prepoznatiljv znak već generacijama.
istraživački laboratorij

Još su naše bake, u doba poslijeratne oskudice uživale u prednostima proizvoda koji su stizali iz Labuda, a tvrtka je širila proizvodnju uvodeći nove tehnologije. Tako se u 60-tim i 70-tim godinama Labud specijalizirao za proizvodnju deterdženata i sredstava za čišćenje te postao predvodnik u lansiranju novih i inovativnih proizvoda na tržište.

Danas tako omiljeni pojam brand, Labud je stvorio s bioaktivnim deterdžentom za ručno i strojno pranje bijeloga i šarenoga rublja Cin, što je bilo prvo takvo sredstvo za pranje na domaćem tržištu. Potom se pojavio i Jon, zatim prvo hrvatsko abrazivno sredstvo. Među čitateljima zasigurno ima i onih koji se sjećaju deterdženta za strojno i ručno pranje osjetljivih tkanina Meri Merino. Sanitar i Čarli, proizvodi koji su dosad najviše obilježili poslovanje tvrtke, i danas su prepoznatljivi brendovi,  a Čarli je s vremenom postao i generičko ime za sve deterdžente za ručno pranje posuđa i proizvod uz koji su odrastali naraštaji hrvatskih potrošača što dovoljno govori i kvaliteti i popularnosti ovog proizvoda.  

Izvrsni prodajni rezultati tvrtke u ovoj godini, ostvareni unatoč krizi i smanjenju potrošnje, govore da Labudove proizvode potrošači dobro prihvaćaju punih 65 godina i dalje iznova prepoznajući njihovu kvalitetu.Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Baklava od višanja - PROČITAJTE Kolač od 6 čaša - PROČITAJTE Torta od banana - PROČITAJTE Višnje na rakiji - PROČITAJTE Kuglof - PROČITAJTE
1