Zeleni njoki

recepti_bez_slike
80 dag špinata 25 dag kravljeg sira sol, papar, 1 žlica maslaca 2 jaja, 4 dag parmezana malo mrvica 10 dag brašna Za preljev: 7 dag maslaca 6 dag parmezana Priprema: Špinat do pola skuhati i samljeti. Sir dobro ocijediti i pomiješati sa špinatom, pa još mješati na vatri dok voda ne ispari. Posoliti, popapriti, umješati 1 žlicu maslaca, jaja i 4 dag parmezana. Dobro izraditi pa ostaviti 1/2 sata. Ako je rijetko dodati mrvice. Žlicom grabiti i kuhati 5 minuta. Posuti parmezanom i zapeći na namazanom plehu.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 80 dag špinata
  • 25 dag kravljeg sira
  • sol, papar, 1 žlica maslaca
  • 2 jaja, 4 dag parmezana
  • malo mrvica
  • 10 dag brašna
  • Za preljev:
  • 7 dag maslaca
  • 6 dag parmezana

Priprema:

Špinat do pola skuhati i samljeti.
Sir dobro ocijediti i pomiješati sa špinatom, pa još mješati na vatri dok voda ne ispari.
Posoliti, popapriti, umješati 1 žlicu maslaca, jaja i 4 dag parmezana.
Dobro izraditi pa ostaviti 1/2 sata. Ako je rijetko dodati mrvice.
Žlicom grabiti i kuhati 5 minuta.
Posuti parmezanom i zapeći na namazanom plehu.

 

 

No votes yet
  • Vaše oznake (tagovi): njoki
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)