Varivo od šparoga

Sastojci:

  • 1 kg šparoge 
  • sol, papar 
  • 4 dkg masti 
  • zeleni peršin 
  • 3 dkg brašna 
  • 1/2 dl vrhnja

Priprema:

Šparoga se najprije očisti, izreže na 4 cm dugačke komadiće, opere i stavi u slanu vodu kuhati. Zatim se napravi svijetla zapreška, zalije najprije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhala šparoga. Komadići šparoge se dodaju, soli se i papri te kuha. Napokon se doda malo vrhnja i sitno nasjeckani zeleni peršin.

Prosjek: 4 (+444)
1 kg šparoge  sol, papar  4 dkg masti  zeleni peršin  3 dkg brašna  1/2 dl vrhnja Priprema: Šparoga se najprije očisti, izreže na 4 cm dugačke komadiće, opere i stavi u slanu vodu kuhati. Zatim se napravi svijetla zapreška, zalije najprije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhala šparoga. Komadići šparoge se dodaju, soli se i papri te kuha. Napokon se doda malo vrhnja i sitno nasjeckani zeleni peršin. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+444)

Dodajte svoju verziju / Napišite kako vam je uspjelo / Postavite pitanje... OVDJE

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.