Teleći but sa slaninom

recepti_bez_slike
3/4 kg teletine sol voda  4 dkg slanine  1 dl vrhnja  5 dkg masti  2 dkg brašna Priprema: Teletinu operite, posolite, našpikajte slaninu koju ozrežete na rezance i stavite peći u pećnicu, i to na vruću mast.  Neprestano polijevajte, popržite onda i brašno, dolijte malo vode a na kraju i kiselo vrhnje.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.7 (+3)

Sastojci:

  • 3/4 kg teletine
  • sol
  • voda 
  • 4 dkg slanine 
  • 1 dl vrhnja 
  • 5 dkg masti 
  • 2 dkg brašna

Priprema:

Teletinu operite, posolite, našpikajte slaninu koju ozrežete na rezance i stavite peći u pećnicu, i to na vruću mast.  Neprestano polijevajte, popržite onda i brašno, dolijte malo vode a na kraju i kiselo vrhnje.  

Prosjek: 2.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)