Teleći paprikaš

Autor: dada   (palac x 1610) |moji recepti

0

1 kg telećega vrata ili mišića narezati na komadiće. U posudu staviti 2 žlice masti ili 1 1/2 dcl ulja. Sitno narezati 2 kapule i dinstati toliko da kapula splasne. Paziti da se ne zapali jer bi onda jelo imalo gorak okus. Dodati narezanu teletinu i lagano dinstati. Kad meso pusti sok, dodati 1 žlicu brašna, 1 žlicu konšerve i malu žlicu ljute paprike. Dobro promiješati, naliti vodom i posoliti, dodati malo petrusimula. Kad je jelo goto­vo, dodati biber i malo nasjeckanoga petrusimula.

Posluživati s vatre (važno!).

Uobičajeni prilozi: pire krumpir, špageti, makaroni ili druga tjestenina posuta parmezanom. 

Prosjek: 5 (+467)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
1
Slika korisnika ana mikajilo's

sta su kapula,petrusimula i konšerve?

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Šalša od pomidora "u šporko" - PROČITAJTE Gravče na tavče - za 5 osoba - PROČITAJTE Piletina sa jagodama, lukom i mentom - PROČITAJTE Rižoto s povrćem - PROČITAJTE Jelo s povrćem - PROČITAJTE