Teleći paprikaš

Autor: dada   (palac x 1131) |moji recepti

0

1 kg telećega vrata ili mišića narezati na komadiće. U posudu staviti 2 žlice masti ili 1 1/2 dcl ulja. Sitno narezati 2 kapule i dinstati toliko da kapula splasne. Paziti da se ne zapali jer bi onda jelo imalo gorak okus. Dodati narezanu teletinu i lagano dinstati. Kad meso pusti sok, dodati 1 žlicu brašna, 1 žlicu konšerve i malu žlicu ljute paprike. Dobro promiješati, naliti vodom i posoliti, dodati malo petrusimula. Kad je jelo goto­vo, dodati biber i malo nasjeckanoga petrusimula.

Posluživati s vatre (važno!).

Uobičajeni prilozi: pire krumpir, špageti, makaroni ili druga tjestenina posuta parmezanom. 

Prosjek: 5 (+467)

Dodajte svoju verziju / Napišite kako vam je uspjelo / Postavite pitanje... OVDJE

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
1
Slika korisnika ana mikajilo's

sta su kapula,petrusimula i konšerve?

"Još jedan recept iz TOP 50"