Teleći paprikaš

Autor: dada   (palac x 493) |moji recepti


recepti_bez_slike

1 kg telećega vrata ili mišića narezati na komadiće. U posudu staviti 2 žlice masti ili 1 1/2 dcl ulja. Sitno narezati 2 kapule i dinstati toliko da kapula splasne. Paziti da se ne zapali jer bi onda jelo imalo gorak okus. Dodati narezanu teletinu i lagano dinstati. Kad meso pusti sok, dodati 1 žlicu brašna, 1 žlicu konšerve i malu žlicu ljute paprike. Dobro promiješati, naliti vodom i posoliti, dodati malo petrusimula. Kad je jelo goto­vo, dodati biber i malo nasjeckanoga petrusimula.

Posluživati s vatre (važno!).

Uobičajeni prilozi: pire krumpir, špageti, makaroni ili druga tjestenina posuta parmezanom. 

Prosjek: 5 (+467)

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
Dodaj datoteku (slika, dokument) uz komentar
1. Odaberite sliku | 2. Pričekajte da se pojavi mala sličica | 3. Spremite komentar
Slike veće od 1600x1600, biti će smanjene automatski.
Dokument treba biti manji od 1 MB.
Formati koje možete koristiti: jpg gif png jpeg JPG PNG GIF JPEG csv .
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
sedam i jednako je petnaest
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10
Slika korisnika ana mikajilo's

sta su kapula,petrusimula i konšerve?

"Još jedan recept iz TOP 50"