Teleći bubrezi s peršinovim listom

Autor: brokula   (palac x 423) |moji recepti

0

Sastojci:

  • 2 teleća bubrega
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 limun
  • 3 grančice peršinovog lista
  • 2 žlice maslaca
  • ulje
  • vegeta
  • papar
  • sol
  • ocat

Priprema:

Bubrege operite i odstranite im svu masnoću. Potopite ih u zakiseljenu vodu 2 sata da se odstrani njihov neugodan miris. Tada ih narežite na tanke ploške. Na mješavini maslaca i ulja popržite bubrege 5 minuta. Dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak i nasjeckani peršinov list. Pospite vegetom i pirjajte još 2-3 minute. Zatim bubrege posolite i popaprite i prelijte limunovim sokom. Poslužite npr uz kuhane mahune pripravljene na salatu.

Prosjek: 4 (+186)
2 teleća bubrega 2 režnja češnjaka 1 limun 3 grančice peršinovog lista 2 žlice maslaca ulje vegeta papar sol ocat Priprema: Bubrege operite i odstranite im svu masnoću. Potopite ih u zakiseljenu vodu 2 sata da se odstrani njihov neugodan miris. Tada ih narežite na tanke ploške. Na mješavini maslaca i ulja popržite bubrege 5 minuta. Dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak i nasjeckani peršinov list. Pospite vegetom i pirjajte još 2-3 minute. Zatim bubrege posolite i popaprite i prelijte limunovim sokom. Poslužite npr uz kuhane mahune pripravljene na salatu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+186)

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
devet - = tri
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10
Slika korisnika  Jakob Blasko's

- procitao sam neku bedastocu - BJELI BUBREZI-afrodizijak, nerazumijem, kako cu se ponasati kada budem jeo jelo pripremljeno od MOZGA, hocu li biti pamjetniji

Slika korisnika admin's

Bijeli bubrezi nisu iz mozga, mada mnoge žene kažu da muškarci razmišljaju nečim pored njih... :D

"Još jedan recept iz TOP 50"