Rezanci s makom i medom

recepti_bez_slike
40 dag širokih valovitih rezanaca 20 dag mljevenog maka 4 žlice grožđica 4 žlice meda ulje, sol Priprema: Rezance skuhajte u blago posoljenoj kipućoj vodi i ocijedite. Zatim ih istresite u posudu na zagrijana ulje i izmiješajte da se ravnomjerno naulje. Rasporedite ih odmah u tanjure, prelij te zagrijanim medom, pospite mljevenim makom i grožđicama i poslužite još tople.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+589)
Ovako pripravljene rezance s makom i medom možete poslužiti i hladne, uz dodatak tučenog slatkog vrhnja. Na isti način kao i rezance s makom možete pripraviti i rezance od mljevenog rogača. Dakle, puno ideja, a kako ćete napraviti ovisi o vašem ukusu i željama.

Sastojci:

  • 40 dag širokih valovitih rezanaca
  • 20 dag mljevenog maka
  • 4 žlice grožđica
  • 4 žlice meda
  • ulje, sol

Priprema:

Rezance skuhajte u blago posoljenoj kipućoj vodi i ocijedite. Zatim ih istresite u posudu na zagrijana ulje i izmiješajte da se ravnomjerno naulje. Rasporedite ih odmah u tanjure, prelij te zagrijanim medom, pospite mljevenim makom i grožđicama i poslužite još tople.

 

 

Prosjek: 4 (+589)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)