Pohani krumpir

recepti_bez_slike
20 dag oštrog brašna  20 dag glatkog brašna  snijeg od 2 bjelanjka  1 prašak za pecivo  7 dl hladne vode.  Priprava:  Od bjelanjaka napraviti čvrst snijeg, dodajte ostale sastojke i ostavite u hladnjaku oko 60 minuta. Krumpir narežite na tanke ploške, umakati u smjesu i stavljajte na vrelo ulje. Pecite do zlatne boje.    Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+487)
Na ovaj način moja mama poha i tikvice, gljive, patlidžane ili neko drugo povrće.

Sastojci: 

  • 20 dag oštrog brašna 
  • 20 dag glatkog brašna 
  • snijeg od 2 bjelanjka 
  • 1 prašak za pecivo 
  • 7 dl hladne vode. 

Priprava: 

Od bjelanjaka napraviti čvrst snijeg, dodajte ostale sastojke i ostavite u hladnjaku oko 60 minuta. Krumpir narežite na tanke ploške, umakati u smjesu i stavljajte na vrelo ulje. Pecite do zlatne boje. 

 

Prosjek: 4 (+487)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Žaneta Zovko's

a valjda treba krumpir prvo malo skuhati?