Pileći paprikaš s korabicom

recepti_bez_slike
2 bijela pileća mesa 2 glavice luka paprika babura korabice dl kiselog vrhnja grančica kopra ulje vegeta sol Priprema: Pileće bijelo meso operite i narežite na komade. Korabicu očistite, operite i narežite na štapiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i na rezance narezanu paprika, i zajedno malo pržite, a zatim dodajte meso, posolite i uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša. Za to vrijeme posebno na ulju popržite korabicu, zalijte vodom da bude pokrivena, dodajte vegetu i pirjajte da posve omekša. Nakon toga pirjanu korabicu dodajte zgotovljenom mesu, zatim dodajte kiselo vrhnje, pospite nasjeckanim kooprom i kratko vrijeme zajedno pirjajte.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+733)

Sastojci:

  • 2 bijela pileća mesa
  • 2 glavice luka
  • paprika babura
  • korabice
  • dl kiselog vrhnja
  • grančica kopra
  • ulje
  • vegeta
  • sol

Priprema:

Pileće bijelo meso operite i narežite na komade. Korabicu očistite, operite i narežite na štapiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte očišćenu i na rezance narezanu paprika, i zajedno malo pržite, a zatim dodajte meso, posolite i uz podlijevanje toplom vodom pirjajte da meso posve omekša. Za to vrijeme posebno na ulju popržite korabicu, zalijte vodom da bude pokrivena, dodajte vegetu i pirjajte da posve omekša. Nakon toga pirjanu korabicu dodajte zgotovljenom mesu, zatim dodajte kiselo vrhnje, pospite nasjeckanim kooprom i kratko vrijeme zajedno pirjajte.

 

Prosjek: 4 (+733)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)