Pac za divljač (rasol, marinada)

Autor:   (palac x 62) |moji recepti
recepti_bez_slike
  • 1 l vinskog octa
  • 1 l vode
  • 1 l  bijelog vina
  • 20 dag luka
  • 20 dag korijena peršina
  • 20 dag mrkve
  • 10 dag celera
  • 20 zrna papra
  • 3 lista lovora
  • žličica šećera

Ulijte u vodu vino i ocat, dodajte povrće izrezano na listiće, luk nasjeckan na veće ploške, papar u zrnu, list lovora, šećer. Kratko prokuhajte i ohladite. Ovim pacom prelijte divljač. Meso povremeno okrenite, jer mora biti potpuno uronjeno u pac.
Važno: u pac se ne stavlja sol. U ovakvom pacu meso divljači možete držati na hladnom mjestu do tri tjedna.

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
Dodaj datoteku (slika, dokument) uz komentar
1. Odaberite sliku | 2. Pričekajte da se pojavi mala sličica | 3. Spremite komentar
Slike veće od 1600x1600, biti će smanjene automatski.
Dokument treba biti manji od 1 MB.
Formati koje možete koristiti: jpg gif png jpeg JPG PNG GIF JPEG csv .
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
šest i dva jednako je
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10
Slika korisnika mamica's

Pozz, hvala, baš sam ovo tražila, imala sam neki starinski pac za divljač. A jel ide jedna litra ili dvije litre vode? Nekad sam znala napraviti i sa crnim vinom!

"Još jedan recept iz TOP 50"