Kukuruzna zljevka s kobasicom i čvarcima

recepti_bez_slike
6 dcl vrhnja 4 dcl mlijeka 1pecilni prašak za peciva 1jaje Sol Kukuruzna brašno Domaća kobasica Čvarci Priprema: Prvo narezati svježu kobasicu i prepržiti je na ulju. Staviti u zdjelu vrhnje, mlijeko, prašak za peciva, jaje, sol, te kukuruzna brašno po potrebi i sve skupa promiješati. Nakon toga tu smjesu staviti u posudu za pečenje koja se prije toga treba premazati uljem i na to staviti pripremljene kobasice i čvarke. Na kraju sve skupa staviti u vruću pećnicu i peći dok ne porumeni.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2 (+1)

Tijesto:

  • 6 dcl vrhnja
  • 4 dcl mlijeka
  • 1pecilni prašak za peciva
  • 1jaje
  • Sol
  • Kukuruzna brašno
  • Domaća kobasica
  • Čvarci

Priprema:

Prvo narezati svježu kobasicu i prepržiti je na ulju. Staviti u zdjelu vrhnje, mlijeko, prašak za peciva, jaje, sol, te kukuruzna brašno po potrebi i sve skupa promiješati.

Nakon toga tu smjesu staviti u posudu za pečenje koja se prije toga treba premazati uljem i na to staviti pripremljene kobasice i čvarke. Na kraju sve skupa staviti u vruću pećnicu i peći dok ne porumeni.

 

 

Prosjek: 2 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)