Kuhana sušena svinjetina

Sastojci:

  • 3/4 kg suhog mesa 
  • voda

Priprema:

Suho meso opere se krpicom u toploj vodi, moči u vodi i stavi u nezasoljenu kipuću vodu kuhati. Kuhati treba 1 i pol sata. Voda u kojoj se kuhalo meso može se upotrijebiti za dolijevanje varivu ili juhi sa zapreškom. Suho meso kuha se zimi u zelju, repi ili grahu, samo se prije mora blanširati.

Prosjek: 4 (+417)

Ovo treba probati:

Musaka od kelja - PROČITAJTE Paprikaš - PROČITAJTE Sušena riba - PROČITAJTE Kisela repa - PROČITAJTE Piletina u peršinu - PROČITAJTE Primorska pita - PROČITAJTE Mješane grahorice na kremi od poriluka - PROČITAJTE Poseban sekeli gulaš - PROČITAJTE
3/4 kg suhog mesa  voda Priprema: Suho meso opere se krpicom u toploj vodi, moči u vodi i stavi u nezasoljenu kipuću vodu kuhati. Kuhati treba 1 i pol sata. Voda u kojoj se kuhalo meso može se upotrijebiti za dolijevanje varivu ili juhi sa zapreškom. Suho meso kuha se zimi u zelju, repi ili grahu, samo se prije mora blanširati. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+417)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

"Još jedan recept iz TOP 50"