Kruh od svježeg sira

recepti_bez_slike
1 kocka kvasca 1/2 žličice šećera 125 gr svježeg sira 500 gr glatkog brašna 2 žlice soli 125 gr umaka od rajčica 4 žličice ulja žumanjak, svj. ružmarin Priprema: Kvasac razmrviti i pomiješati sa šećerom i 100 ml mlake vode. Pustiti 15 min. pokriveno. Brašnu dodati kvašćevu vodu i ostalo, te 100 ml mlake vode. Ostaviti 1 sat. Oblikovati kruh, premazati razvodnjenim žumanjkom i posuti ružmarinom. Peći 50 mjn.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet ‹ Kruh od pšeničnog brašna najbolji recept Kruh s maslinama ›

Sastojci:

  • 1 kocka kvasca
  • 1/2 žličice šećera
  • 125 gr svježeg sira
  • 500 gr
  • glatkog brašna
  • 2 žlice soli
  • 125 gr umaka od rajčica
  • 4 žličice ulja
  • žumanjak, svj. ružmarin
Priprema:

Kvasac razmrviti i pomiješati sa šećerom i 100 ml mlake vode. Pustiti 15 min. pokriveno.
Brašnu dodati kvašćevu vodu i ostalo, te 100 ml mlake vode. Ostaviti 1 sat.
Oblikovati kruh, premazati razvodnjenim žumanjkom i posuti ružmarinom.
Peći 50 mjn.

 

 

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)