Kobasice u vinu

Autor: francisca   (palac x 604) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
kobasice luk  bijelo vino mljevena crvena paprika Priprava:  Kobasicu narežite na kolutiće. Luk narežite na ploške i popržite do zlatno -žute boje, dodajte kobasicu i zalijte bijelim vinom. Pirjajte na laganoj vatri 30 minuta. Kada je gotovo, dodajte mljevenu crvenu papriku i začine po želji. Kao prilog ovom jelu poslužite kukuruzne žgance. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+570)
Jedno od najdražih jela mog brata. Njegovim prijateljima ovo je već tradicijsko jelo kad se društvo okupi. Kao prilog ovom jelu poslužim kukuruzne žgance.

Sastojci:

  • kobasice
  • luk 
  • bijelo vino
  • mljevena crvena paprika

Priprava: 

Kobasicu narežite na kolutiće. Luk narežite na ploške i popržite do zlatno -žute boje, dodajte kobasicu i zalijte bijelim vinom. Pirjajte na laganoj vatri 30 minuta. Kada je gotovo, dodajte mljevenu crvenu papriku i začine po želji. Kao prilog ovom jelu poslužite kukuruzne žgance.

Prosjek: 4 (+570)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
deset + tri =
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Preljev od tikvica - PROČITAJTE Umak od gljiva - PROČITAJTE Baranjski krumpir-paprikaš - PROČITAJTE Punjene paprike - PROČITAJTE Turopoljska juha s kukuruznim zafrikom - PROČITAJTE