Janjetina u umaku

Autor: Sofi   (palac x 1002) |moji recepti

0

Sastojci:

  • 1 1/2 kg janjetine (but) 
  • 3 dkg slanine 
  • sol 
  • 3 dkg masti 
  • 2 dkg brašna 
  • 2 dl vrhnja 
  • voda

Priprema:

Janjetinu prvo operite, našpikajte slaninu, pa posolite i stavite peći.  Polije sada vrućom masti i pecite  oko 45 minuta uz polijevanje. Na masti popržite i brašno, dolijte vodu, polijte potom  but vrhnjem. Stavite ponovo sada malo u pećnicu, dok ne provjerije.  Zatim izrežite na komade i servirajte.

Prosjek: 4 (+531)

I ovo trebate pogledati:

Umak od gljiva - PROČITAJTE Medena srca - PROČITAJTE Kolač s orasima i jabukama - PROČITAJTE Zlatne  kiflice - PROČITAJTE Damski kapric (kolač s ribizlom) - PROČITAJTE
1 1/2 kg janjetine (but)  3 dkg slanine  sol  3 dkg masti  2 dkg brašna  2 dl vrhnja  voda Priprema: Janjetinu prvo operite, našpikajte slaninu, pa posolite i stavite peći.  Polije sada vrućom masti i pecite  oko 45 minuta uz polijevanje. Na masti popržite i brašno, dolijte vodu, polijte potom  but vrhnjem. Stavite ponovo sada malo u pećnicu, dok ne provjerije.  Zatim izrežite na komade i servirajte. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+531)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

A što predlažu drugi ljudi...

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

"Još jedan recept iz TOP 50"