Čokoladna torta bez nadjeva

recepti_bez_slike
6 dkg ribane čokolade 16 dkg oguljenih i samljevenih badema 16 dkg šećera u prahu 1/2 čaše vode Priprema: Miješaj na vatri. Kad je gusto, ohladi, dodaj 6 žumanjaka jedno po jedno, 2 žlice mrvica namočenih u žlicu ruma i snijeg od 6 bjelanjaka. Peci 5 minuta u predgrijanoj pećnici, 15 min po polovičnom donjem plamenu, tada plamen pomalo pojačaj i do kraja peci još otprilike 15 min. Rashlađenu tortu presvući po volji. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+467)

Sastojci:

  • 6 dkg ribane čokolade
  • 16 dkg oguljenih i samljevenih badema
  • 16 dkg šećera u prahu
  • 1/2 čaše vode

Priprema:

Miješaj na vatri. Kad je gusto, ohladi, dodaj 6 žumanjaka jedno po jedno, 2 žlice mrvica namočenih u žlicu ruma i snijeg od 6 bjelanjaka. Peci 5 minuta u predgrijanoj pećnici, 15 min po polovičnom donjem plamenu, tada plamen pomalo pojačaj i do kraja peci još otprilike 15 min. Rashlađenu tortu presvući po volji.

Prosjek: 4 (+467)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)