Savjet za pripremu graha

1 post / 0 new
Slika korisnika neregistrirani_clan's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Savjet za pripremu graha

Prije barenja graha, potopiti ga u hladnu vodu sa kašičicom soda bikarbone i ostaviti najmanje 2 sata (najbolje da prenoći) Potom grah obariti i pripremati dalje.

Podjelila: Larisa

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Grah salata - PROČITAJTE Grah s ričetom - PROČITAJTE Gravče na tavče - PROČITAJTE Zapečeni grah - PROČITAJTE Salata - Bijeli grah, tvrdi ovčji sir, pinjoli i potočarka -...