Palačinke

3 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Bodovi: 3741
Palačinke

sabrina traži recept za domaće palačinke

sonja
Slika korisnika sonja's

najbolje palačinke su kada jaja,pola vode i pola mlijeka sa malo soli izmješate i dodajete brašno po potrebi i na kraju samo malo ulja i po želji 1 vanilin šečer.Odmah peči palačinke. Možete ih i pokriti da nemaju zraka dobre su i za drugi dan.Ne stavljajte limun jer onda palačinke kada se ohlade su tvrde

sandra
Slika korisnika sonja's

Palačinke ja stavljam po prilici ovisno koliko smjese nam treba: jaje ,brašno mljeko i radensku vodu,po želji posolimo smjesa nesmije biti ni pretvrda niti prerjetka kad je prerjetka onda se palačinke nedaju ljepo okretati.Takve palačineke možemo jesti tople namazane nutelom pekmezom od šljiva ili po želji .
Možemo ih puniti sirom ,orasima ,jabukama,složiti u pleh polijati vrhnjem zapeći u pećnici. Također možemo ih puniti šunkom i sirom zarolati pa ispanirati upotrjebiti malo mašte i od palačinki imamo kompletni ručak u slast!

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
- jedan = tri
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija