4 tajne za bolju domaću pizzu

1 post / 0 new
Slika korisnika neregistrirani_clan's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
4 tajne za bolju domaću pizzu

Kako bi pica iz kućne radinosti bila bolja od one iz poznatih picerija postoji par caka koje otkrivam ..

Prvo - Tijesto za picu treba da se zamijesi ujutro , i da se un toku dana premijesi bar dva puzta, tijesto nema odredjeni recept s tim ada ja umjesto vode stavljam pivo, npr za 1 kg tjesta ide jedno pivo

Drugo - sos treba da bude tecniji , npr razrijedite kečap ili paradajz pire sa malom količinom vode, i dodajte 2 kasike ulja,

Treće _ navažnije je - da se pica peče u šporetu na drva, i to razjaritzi vatru najviše moguće, i peeći ne duže od 5 minuta, čim porumeni izvaditi

Četvrto- Kako bi se sir razvlačio na pici , nakon vadjenja iz pećnice na picu narendati sir, pa prekriti alu folijom( ne da se zalijepi Za picu nego onako samo da se može malo potpariti, sir će se istopiti za 2 min i pica je spremna za posluživanje

Savjete podijelila Seljančica

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
deset - = tri
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...