Kopar

Kopar se svjež dodaje jelima od mahunarki, krumpira, riže i zelenog lisnatog povrća, a odlično pristaje i uz ribu i morske plodove.

Dobro se kombinira sa bosiljkom, kaparima, češnjakom, paprikom i peršinom.



Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Sardel z kompirun va pećnice - PROČITAJTE Odrezak tune s limunom i kaparima - PROČITAJTE Rizi bizi - PROČITAJTE Oslić na bijelo - PROČITAJTE Umak od kopra - PROČITAJTE