Salata - pečena piletina, pir i brokula

Za salatu: 100 g već skuhanog pira 100 g sirovih ili već skuhanih cvjetova brokule, natrganih 100 g koktel-rajčica, narezanih na komade 50 g već pečene piletine, narezane na ploške 2 mlada luka, tanko narezana šaka svježeg peršina Za preljev pomiješajte: 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 žličicu balzamičnog octa prstohvat soli i papra Peskaterijanska inačica: Umjesto piletine stavite tunu iz konzerve ili dimljenu skušu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

Za salatu:

  • 100 g već skuhanog pira
  • 100 g sirovih ili već skuhanih cvjetova brokule, natrganih
  • 100 g koktel-rajčica, narezanih na komade
  • 50 g već pečene piletine, narezane na ploške
  • 2 mlada luka, tanko narezana
  • šaka svježeg peršina

Za preljev pomiješajte:

  • 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
  • 1 žličicu balzamičnog octa
  • prstohvat soli i papra

Peskaterijanska inačica:

  • Umjesto piletine stavite tunu iz konzerve ili dimljenu skušu.
No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)