Slani vinćoli na svetojelenski

Autor: tatjana   (palac x 18512) |moji recepti

1
0,50 kg fileta slanog inćuna 1,50 kg krumpira 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija) Maslinovo ulje Vinski ocat Sol Sjeckani peršin po okusu Priprema Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+614)
Pravi ljetni krepak i osvježavajući obrok
Slani vinćoli na svetojelenski

 s popisa jela za certificiranja restorana prema  autohtonim recepturama iz Crikvenice. 

Sastojci

  • 0,50 kg fileta slanog inćuna
  • 1,50 kg krumpira
  • 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija)
  • Maslinovo ulje
  • Vinski ocat
  • Sol
  • Sjeckani peršin po okusu

Priprema

Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom.

Prosjek: 5 (+614)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika uklokocar's

SVIDJA MI SE