Jadrankin pileći paprikaš

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 20968) |moji recepti

1
1 pakovanje miks pileceg mesa 6-7 krumpira 1-2 glavice crvenog luka 1-2 cesnja bijelog luka 2-3 mrkve 2 paradajsa paradajsos zacini postupak uvaljati piletinu u vegetu,pa je poprziti s obje strane.kad se poprzi  izvaditi je,a na masnocu na kojoj se przila piletina ,dodati sitno isjeckan luk,i malo ga dinstati,zatim dodati krompir koji smo izrezali na manje komade ,pa opet dinstati.zatim dodati izrezan na komadice paradajs i samo malo jos pustiti da krcka.piletinu koju smo odvojili i nju vratimo u krompire i sve jos kratko kuhamo,toliko dok se piletina dokuha ,ali ne da se prekuha.dodati jos na kraju persun koji smo sitno isjeckali i bijeli luk.jedan mali savjet,nikad nestavljati persun ili bijeli luk dok se nesto kuha,uvijek na kraju samog kuhanja,     jer izgubi sve te svoje cari i okuse sto ih imaju. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Malo na kašiku. A nije ni loše.
Pileći paprikaš- slika

sastojci

  • 1 pakovanje miks pileceg mesa
  • 6-7 krumpira
  • 1-2 glavice crvenog luka
  • 1-2 cesnja bijelog luka
  • 2-3 mrkve
  • 2 paradajsa
  • paradajsos
  • zacini

postupak

uvaljati piletinu u vegetu,pa je poprziti s obje strane.kad se poprzi  izvaditi je,a na masnocu na kojoj se przila piletina ,dodati sitno isjeckan luk,i malo ga dinstati,zatim dodati krompir koji smo izrezali na manje komade ,pa opet dinstati.zatim dodati izrezan na komadice paradajs i samo malo jos pustiti da krcka.piletinu koju smo odvojili i nju vratimo u krompire i sve jos kratko kuhamo,toliko dok se piletina dokuha ,ali ne da se prekuha.dodati jos na kraju persun koji smo sitno isjeckali i bijeli luk.jedan mali savjet,nikad nestavljati persun ili bijeli luk dok se nesto kuha,uvijek na kraju samog kuhanja,     jer izgubi sve te svoje cari i okuse sto ih imaju.

Prosjek: 4 (+2)
Link izvora / potpis autora: jadranka

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
deset - = četiri
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10
1
Slika korisnika Viška's

Danas ću praviti ovaj paprikaš za ručak, više nemam ideja... Hvala Jadranka za recept. Pitanje jedno, sstavite u paprikaš i feferone i ljutu mljevenu papriku? Volimo malo ljuću verziju.

2
Slika korisnika Jadranka Bilincic's

ja strasno volim ljute fafarone i rado bi i stavila al u mene ukucani nevole pa i nestavljam.zato ja uz svako jelo volim pojesti fafarone.a tako isto i papriku.ja to stavim kad pravim paprike i paradajs,ja i to zovem paprikas,i stavim fafarone 2,a onda to bude malo ljutkasto a dobro.

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Rižoto s povrćem - PROČITAJTE Pileća jetrica s njokima - PROČITAJTE Pileća jetrica s krumpirom - PROČITAJTE Jelo s povrćem - PROČITAJTE Gulaš od piletine i povrća - PROČITAJTE