Hrenovke u lisnatom tjestu

recepti_bez_slike
hrenovke lisnato tijesto 2 žumanjka sezam sol Priprema: Lisnato tjesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice. Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki, koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati. Prije pečenja namažite sa umučenim žutanjkom, malo posolite i po želji možete dodati malo sezama. Pecite u pečnici na 200 stupnjeva dok ne porumene. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)
Ovaj " recept" pao mi je sada na pamet, kada sam malo istraživala što pripremiti za dječju zabavu. To sam znala spremiti kao grickanje uz razgovor s prijateljima. Nije teško, nema puno posla, a i djeca vole to pojesti. Dobro je i hladno, može ostati i za drugi dan, jer ja uvijek napravim malo više nego što bi trebalo.

 

Sastojci:

  • hrenovke
  • lisnato tijesto
  • 2 žumanjka
  • sezam
  • sol

Priprema:

Lisnato tjesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice. Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki, koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati. Prije pečenja namažite sa umučenim žutanjkom, malo posolite i po želji možete dodati malo sezama. Pecite u pečnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)