Buzara od šakmpi i dagnji

Autor: tatjana   (palac x 3679) |moji recepti

5
recepti_bez_slike
1/2 kg škampa 1/2 kg dagnji 2 dl umaka od rajčice 1,5 dl bijelog vina 0,5 dl konjaka 3 češnja češnjaka 3 dkg peršina 1 dl maslinovog ulja sol i papar po želji krušne mrvice po potrebi   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+954) ‹ Buzara Della Morlacca najbolji recept Dagnje na buzaru ›
Ovaj recept smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici

Sastojci

  • 1/2 kg škampa
  • 1/2 kg dagnji
  • 2 dl umaka od rajčice
  • 1,5 dl bijelog vina
  • 0,5 dl konjaka
  • 3 češnja češnjaka
  • 3 dkg peršina
  • 1 dl maslinovog ulja
  • sol i papar po želji
  • krušne mrvice po potrebi

 

Prosjek: 5 (+954)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
1
Slika korisnika Maxo's

Otkrila sam vašu stranicu i budući da volim kuhati za obitelj i prijatelje, veselim se novim receptima i drago mi je da postoji još jedna stranica koja daje prednost jednostavnoj domaćoj kuhinji. :D

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Istarska maneštra - PROČITAJTE Kozlić na teću - PROČITAJTE Fritule s jogurtom - PROČITAJTE Vinski gulaš - PROČITAJTE Krafne - PROČITAJTE