Domaći konzervirani začin

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 27971) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 kg mrkve 1 kg peršina-list i korjen 1/2 kg celera - list i korjen 1/2 kg peršina Pastrnjaka Priprema: Povrće samelji i na svaki kilogram dodaj 15 dkg soli. Dobro promješaj i ostavi da se sol otopi. Sve zajedno stavljati u manje teglice. Ja držim na hladnom, ne nužno u frižideru.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Ovaj recept sam dobila kada nisam znala kuda bi sa viškom povrća iz svog vrta. Zaista je dobar i želim ga podjeliti sa vama.

Sastojci:

  • 1 kg mrkve
  • 1 kg peršina-list i korjen
  • 1/2 kg celera - list i korjen
  • 1/2 kg peršina Pastrnjaka

Priprema:

Povrće samelji i na svaki kilogram dodaj 15 dkg soli. Dobro promješaj i ostavi da se sol otopi. Sve zajedno stavljati u manje teglice. Ja držim na hladnom, ne nužno u frižideru.

 

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)