Biftek s lukom

Autor: nena970   (palac x 11100) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
6 bifteka 6 dag maslaca 6 jaja 6 dag luk sol papar Postupak pripreme Luk izrezati na listiće i popržiti na maslacu. Spustiti bifteke i pržiti ih s obje strane. Na svaki biftek razbiti po jedno jaje, posoliti i popapriti. Pržiti još 3 minute. Služiti odmah. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet ‹ Biftek s gljivama najbolji recept Biftek u papru ›

Sastojci

  • 6 bifteka
  • 6 dag maslaca
  • 6 jaja
  • 6 dag luk
  • sol
  • papar

Postupak pripreme

Luk izrezati na listiće i popržiti na maslacu. Spustiti bifteke i pržiti ih s obje strane. Na svaki biftek razbiti po jedno jaje, posoliti i popapriti. Pržiti još 3 minute. Služiti odmah.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)